Spændende rabarberkage

Spændende rabarberkage

Altså, nu er det efterhånden ved at være rigtig længe siden jeg har været i køkkenet og bagt kage! Og da jeg så fik øje på mine smukke rabarber ude...
Chokolade mokka roulade

Chokolade mokka roulade

Ja, så var det at jeg for første gang nogensinde kastede mig ud i at bage en roulade. Nu har jeg da set dem gøre det på bagedysten mange gange, så selvfølgelig kan jeg da gøre det😀

Se her hvordan det gik

Supermans favorit cheesecake

Supermans favorit cheesecake

27 År efter han smagte den for første gang, er denne cheesecake stadigvæk Supermans favorit😀

En frisk og let syrlig cheesecake som ikke skal bages. Men mon ikke du kan pynte den pænere end jeg kan😁

Hvilken størrelse skal jeg have?

Hvilken størrelse skal jeg have?

Hvilken størrelse skal jeg have? Det er et spørgsmål jeg hører ofte! Men hvis du vil finde den rigtig størrelse, så skal du glemme alt om størrelse, og istedet have helt styr på dine mål:-)

Her kan du læse lidt mere om mål, både dine egne, og vores mål af tøjet. 

Hvordan køber du tøj online?

Hvordan køber du tøj online?

Hvordan køber du tøj på internettet, når nu du ikke kan gå rundt i butikken, mærke på stoffet se på snittet og prøve det i prøverummet?

Over den næste serie af blogindlæg vil jeg gerne se nærmere på hvad det kræver at shoppe online! En slags guide til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger ved online køb.

BH størrelser – De mest typiske udfordringer

BH størrelser – De mest typiske udfordringer

Gnaver din bh i løbet af dagen? Kravler den op ad ryggen? Eller virker skålen lidt for stor? Udfordringer kan der være mange af med en bh. De kommer sig...
Har du fundet din kasse?

Har du fundet din kasse?

Mine tanker om Sociale medier og det med at blive proppet ind i negtaive kasser
Min kendte og højt elskede kaffe karamel kage

Min kendte og højt elskede kaffe karamel kage

😃 Vidste i at jeg simpelthen er kendt for min Sydafrikanske kaffe-karamel kage😁🍰 Jeg laver den endda på bestilling til fester! Min superman er så vildt med den, at jeg nogen gange...
Hvor er den bare pæn slankende på dig!

Hvor er den bare pæn slankende på dig!

Hvorfor tror samfundet, at bare fordi jeg vejer mere end det, der i vores samfunds øjne er normalt, så er det mit ypperste mål at se slankere ud!?!?
SLOW FASHION - hvad er det nu for noget?

SLOW FASHION - hvad er det nu for noget?

Du har hørt det. Jorden brænder og vi mennesker gør det værre dag for dag. Vi prøver alle sammen. Mindre kød, mere grønt. Vi skruer ned for varme, vi sparer på vandet og forsøger med færre tøjvask, men alligevel er det lidt som en tabt kamp.

En af de allerstørste syndere er tøjet! Ikke rart for en som mig, der lever af at sælge tøj! For jeg tænker enormt meget på det med planeten og hvordan vi kan gøre tingene bedre. Så hvordan kan jeg forene et ønske om at være bæredygtig og fornuftig, med også at være tøjsælger?

Hvordan har du det?

Hvordan har du det?

Hvordan har du det? Og hvordan kan vi hjælpe hinanden igennem den her tid?

Lad os nu, hvor vi skal lukke døre, åbne vores sind til alle dem derude, der har behov for selskab og fællesskab. 

For lige nu, synes jeg, er det vigtigste at vi klare os godt igennem det her. Sammen. Så lad os skrive sammen og støtte hinanden, bygge nye bekendskaber.

Læs mit indlæg, og kom endelig med forslag om hvordan vi kan gøre det!

Pas på jer selv derude!

Knus, Sara

Min tøjrejse

Min tøjrejse

Ja, jeg kender kampen, de dårlige følelser, angst omkring tøjkøb, nederlaget over at endnu et stykke tøj ikke passer, og tristheden over ikke at kunne finde den drømmekjole/ bukser/skjorte ligesom alle de der  ”normale” piger.