Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returseddel vedlægges din pakke. Den må du gerne udfylde og sende med i returpakken.

På denne side kan du købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din QR-label. Din købte returlabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Du sender pakken ved at aflevere den i en GLS PakkeShop, hvor de vil scanne QR koden og printe din returlabel.

Husk at alle varer skal sendes retur i original emballage, og at hang tags skal være på varen. Varen må ikke have lugtgener eller brugsspor.

Alle produkter der returneres til os skal være med omdeling, da vi IKKE afhenter pakker i pakkeshops.

OBS: Vi modtager ikke returpakke sendt med DAO. DAO leverer nemlig pakker udenfor i løbet af natten og weekenden, og vi kan derfor ikke garantere at vi modtager pakkerne. 

Tilbagebetaling

Happy Eve vil påbegynder tilbagebetaling hurtigst muligt og senest indenfor 5 hverdage. For ekstra sikkerhed, bruger vi en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger. Defor kan der gå op til tre hverdage efter pengene er blevet returneret, før du kan se pengene på din konto. 

Ombytning

Ved ombytning følges samme procedure som ved returnering, og du bestille ny varer. 

Uafhentet pakker

Nægtet modtagelse betragtes ikke som gyldig returnering og giver ifl. dansk lovgivning sælger ret til at fastholde salget. Med andre ord, har du fortrudt dit køb, så kan du altså ikke bare nægte modtagelse. Gør du alligevel dette, kan vi fastholde dit salg.

Uafhentede pakker er på samme måde heller ikke en gyldig returnering og giver ifl. dansk lovgivning happyeve.dk ret til at fastholde salget, uagtet at pakken er endt tilbage. Er det tilfældet vil du således ikke kunne forvente at få refunderet dit beløb.

Happy Eve har valgt at, i tilfælde af uafhentet pakker, vil vi returnere pengene, men vi beholder 92 dkk for fragt frem og tilbage.