Hvor er den bare pæn slankende på dig!

Den har du hørt, ikk?!?! Og ja, mon ikke det er sagt i god mening.

Men jeg gider ikke høre på det mere!

Hvorfor ikke? Fordi den slags bemærkninger tager udgangspunkt i at jeg:

  1. er for tyk
  2. ønsker at se mere slank ud
  3. ønsker med mit udseende at tilfredstille dem, der ser på mig
  4. at jeg ikke er tilfreds med hvordan jeg i virkeligheden ser ud

Hvorfor tror samfundet, at bare fordi jeg vejer mere end det, der i vores samfunds øjne er normalt, så er det mit ypperste mål at se slankere ud!?!?

Hvorfor kan jeg, som plussize kvinde, ikke også bare vælge tøj baseret på hvad jeg kan lide, på hvordan min personlighed  er, eller på hvad jeg har lyst til at have på i dag. Eller bare vælge ud fra hvad jeg synes er lækkert og fedt eller bare behageligt.

Og hvis valget så falder på noget, der får mine hofter til at se ud som dobbelt deres størrelse, eller min mave til at ligne en der er gravid i niende måned, hvad så? Er det kun det folk vil bedømme mig for. Puha, hun ser tyk ud. Nemlig. Det gør jeg. Mest fordi  jeg er tyk. Jeg er migselv. Jeg er tilfreds med hvem jeg er, og jeg vil gå med det tøj som jeg har lyst til.

Du har selvfølgelig ret til din mening om hvad jeg har på. Men lad være med at rose mit tøj fra et negativ udgangspunkt: ”godt nok er du tyk, men det der tøj er da slankende på dig”

Og ja, det her er min mening sådan generelt om folk og deres udseende. Jeg synes at vi skal stoppe med at bedømme folk og kritiserer dem ud fra deres tøj, make-up, hår, vægt, højde, osv. Kig på mennesker og se kun efter det positive. Ikke efter skæve næser, rødt hår eller store fødder, eller som vi ofte møder det, efter vægt.

Husk at elske dig selv og alle omkring dig, ligesom de er.

Masser af kærlighed til alle jer perfekte kvinde derude!!!

Hilsen, Sara

Giv kommentar

Alle kommentarer er blevet gennemset inden offenliggørelse