1. Priser / Betaling

Alle priser er inkluderet 25% moms, og er opgivet i DKK, danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Happy Eve modtager betaling med Dankort(DKK)/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Happy Eve bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

2. Levering

Happy Eve afsender din pakke så snart vi har behandlet din bestilling. Leveringstid er typisk 1 – 3 hverdage.

3. Fragt

Du får GRATIS fragt til valgfrit afhentningssted i Danmark, når du køber for over 599,-

Køber du for mindre, koster fragten fra 39,-.

4. Returnering

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sara@happyeve.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen returneres til:
Happy Eve
Skoleparken 49
7500 Holstebro

5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Happy Eve vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Happy Eve
Skoleparken 49
7500 Holstebro

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.