Kender I følelsen af at Danmarks genåbning minder lidt om nytår? Fyldt med forventningens glæde og følelsen af nye muligheder og begyndelser. Og selvfølgelig, de velkendte og allestedsværende reklamer for fitness og slankekure! Ja, der er lige så mange af dem, som der plejer at være lige efter nytår.

Jeg ved ikke med dig, men altså, jeg kan ikke lade være med at blive påvirket af dem.

  • Opnå din ideelle vægt!
  • Bliv den bedste udgave af dig!
  • Sanne har fundet lykken med at følge dette program, det kan DU også!

Ja, mange er der, og jeg tror godt i kender dem. Bliver du også påvirket?

Længe har jeg prøvet at ignorere dem. Men altså, det er ikke nemt! Og da jeg ikke længere kan ignorere dem, så var det et jeg begyndte at blive rigtig påvirket.

Hver af disse reklamer fortæller jo mig at jeg er:

  • For tyk
  • En dårlig udgave af mig selv
  • Ulykkeligt
  • osv.

Ja, ja, de følelser kender vi jo godt. Vi kvinder er jo bare så dygtige til at banke os selv oven i hovedet med alle vores fejl og mangler.

Men efter lidt nærmere eftertanke ramte det mig pludselig! De der reklamer taler jo ikke kun til mig. Det taler til ALLE. Om du er tyk/tynd, kort/højt, spiser kun grønsager/spiser kun chokolade, er lykkelig/ulykkelig. Det er lige meget. Den reklame der, den fortæller alle at de fejler, og er nødt til at ændre deres liv for at opnå det perfekte liv og status.

Hver gang jeg ser en reklame om at ændre min liv/vægt/livsstil, så bliver jeg puttet i en kasse. En kasse hvorpå der står: Indeholder uperfekt menneske!

En kasse af ikke at være god nok. Ikke at slå til.

Og hold da op, hvor er det hårdt! Og hvor er jeg træt af det!

Det vigtigste er dog, at jeg er ikke alene om det her! Det her rammer hver og en af os. Lige meget hvem og hvad du er, så lever vi lige nu i et samfund hvor vi bliver puttet i negative kasser og påduttet at tage os sammen, ændre alt ved hvem vi er, og måske kan vi i horisonten skimte et bedre og lykkeligere liv.

Stop så. Jeg har bestemt mig for at jeg ikke gider blive presset ned i nogen kasser mere. I stedet vil jeg lave min egen kasse, og der vil jeg putte mig i fred og ro. Når alle dem med deres kasser kommer løbende, så vil jeg bare sige ”nej tak, jeg har fundet den perfekte kasse til mig

Min kasse vil blive pyntet hyggelig og tryg. Og min kasse kommer til at hedde, ”jeg er perfekt som jeg er” kassen.

Jeg accepterer mig selv lige som jeg er.

Jeg vil, hver dag når jeg vågner, vælge at elske mig selv lige som jeg er.

Jeg vælger selv om jeg har lyst og behov for at lave noget om på mig.

Min kasse, mit liv, min glæde.

Men ved i hvad, min kasse er kæmpestor! Med plads til alle jer. Så jeg håber at du også i dag vil vælge at blive ligeglade med alle disse negative kasser, og finde dig til rette i ”Jeg er perfekt som jeg er” kassen💖

Kommentarer

Dorthe Vest:

så sandt som du skriver det vi er gode os kvinder til og dunke os i hovedet med vi er ikke gode nok for tyk -for tynd -store øre og lange tænder haha
Jeg prøver også selv og sige man er god nok som man er .

Mia Rønsholt:

Tak for dine gode ord! Jeg er hoppet i din:” Jeg er perfekt, som jeg er!” kasse. 💚 Det bliver rigtig svært at blive der. Gør et ihærdigt forsøg 😉🙏

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises