Jeg var så heldig at have en mor som var vidunderlig dygtig til at sy. Siden jeg var lille, syede hun næsten alt mit tøj. Og jeg var så stolt af det, for jeg voksede op med ofte at blive spurgt om, hvor jeg fik min tøj fra.

Men som jeg blev ældre, sker der den naturlige udvikling, at der ikke var noget mere spændende end at tage på shoppingtur med veninderne! Time efter time kunne vi gå rundt i butikker, prøve tøj, diskutere og til sidst købe. Men alas, denne fornøjelse var ikke for mig. For lynhurtig gik det op for mig, at der ikke var tøj at finde i min størrelse. Og det var før tiden hvor butikkerne havde et specielt hjørne med tre stykker tøj i plus-size, ellers endda butikker specielt til store piger! Heldigvis kunne jeg hurtig løbe tilbage til min mor og hendes symaskine, og jeg undgik at løbe helt nøgen rundt.

Da cupids pil ramte, og jeg forelskede mig hovedkulds i ham den dejlige fra Danmark, var tøjkøb det allersidste i mine tanker!  Og da jeg indefor et år efter flyttede til danmark, var jeg slet ikke forberedt på den udfordring der ventede mig. For nok var jeg en lidt stor pige i Sydafrika, men i Danmark var jeg virkelig en plus-size pige! At finde tøj blev et enormt problem, og mor og hendes symaskine var godt nok langt væk.

Hurtig blev selve tanke om at finde tøj til et mareridt. Jeg var stresset hver gang jeg skulle ud og finde tøj. Endnu mere stresset når jeg blev inviteret til fest eller andet hvor jeg gerne skulle være pænt klædt. Tøj blev i det hele taget en straf for mig, og det endte med, at jeg blev totalt ligeglad med mit udseende. At købe tøj som jeg forelskede mig i, eller tøj som gav udtryk for min personlighed, det var bare ikke en mulighed.

Det tog mig rigtig mange år at finde frem til nogle mærker som jeg er vild med. Tøj som klæder mig, ikke kun kroppen, men også min personlighed. Tøj som jeg synes er lækkert, komfortabelt, moderne, lidt fræk og bare generelt får mig til at føle mig som mig.

Så ja, piger. Jeg kender kampen, de dårlige følelser, angst omkring tøjkøb, nederlaget over at endnu et stykke tøj ikke passer, og tristheden over ikke at kunne finde den drømmekjole/ bukser/skjorte ligesom alle de der  ”normale” piger.

Mit håb, min drøm er at alle kvinder i alle størrelse, vil føle sig velkomne her på Happy Eve. Her stræber jeg efter at tilbyde tøj til allesammen. Alle størrelse. Alle persontyper. Og hvis der er noget som du godt kunne tænke dig, så fortæl mig, og jeg kan prøve at skaffe det.

Men føl dig tryg, ingen angst og bekymringer! Her på Happy Eve, er der tøj til DIG!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises