Hvor er det bare en speciel tid vi lever i lige nu.

Jeg er heldig, jeg har meget travlt. Hele tiden. Der sker så meget ved Happy Eve med nye varer, livesalg og kampagner. Ved siden af Happy Eve arbejde jeg også som handicaphjælper. Så jeg oplever ikke at kede mig eller at føle mig ensomt.

 Jeg er heldig. Det ved jeg godt.

Jeg hører mange der klager over ensomhed, afsavn, angst, frustrationer. Hele vores livs fundament har ændret sig. Hverdagen som vi kender den er kun et minde. Og udover alle disse ændringer, lurer fremtidens usikkerhed.

I et stille øjeblik i går ramte det mig. Nyhederne, bekymringerne, angst. Jeg kunne mærke hvordan hovedet lige pludselig begyndte at jage efter alle disse tanker. Spørgsmålene hobede sig op i mig, hvad nu, hvad nu hvis... Det var som en bølge, der ramte mig, og jeg var tæt på bare at ligge mig ned og lade de mørke tanker tage over.

Ping, sagde telefonen. Det var en kunde med en forespørgsel. Og pludselig var jeg oppe og i gang igen.

Det mindede mig om, hvor meget jeg har behov for alle de mennesker omkring mig lige nu. Familie, venner, naboer og alle mine fantastiske kunder. For vi er sammen i det her. Og kun sammen kan vi komme igennem det!

Jeg vil så gerne tilbyde at vi bruger Happy Eve som en platform hvor vi kan være sammen og støtte hinanden. Fortælle om vores hverdag, bekymringer og glæder.

Hvordan kan jeg gøre det? Skal jeg oprette en lukket gruppe på facebook hvor vi bare kan skrive sammen?  Eller skal jeg finde en platform hvor der også er mulighed for at snakke.

Lad os komme igennem den her tid sammen. Vi har brug for hinanden. Så fortæl mig hvordan jeg kan hjælpe dig! jer, så vi sammen kan hjælpe hinanden

Sammen hver for sig!

Kommentarer

Anna Mette Th. Andersen:

Jeg synes det lyder som en super god ide med en lukket gruppe hvor vi kan tale og støtte hinanden positivt 😊 jeg er klar hvis den bliver til noget 😊

Lone Grønager Rasmussen:

Jeg har nok ikke det store behov for, at dele mine bekymringer herinde, ikke fordi de er hemmelige, arbejder fuld tid indenfor ventilationsbranchen, så tiden går hurtigt og vi har lidt travlt mærkeligt nok. Har nok mere behov for, at støtte de netbutikker bl.a.tøj, sko osv for at holde gang i de små enkeltmands virksomheder og Takeaway spisesteder og i det hele taget støtte op om de butikker i hvert vores lokalsamfund. Sender god karma til alle og vi skal nok komme ud på den anden side. 🌺🙏🏼🌺

Mette larsen:

Jeg synes det kunne være et lille åndehul. I den ellers meget usikre tid vi er i.
Hvordan den skal udformes, har jeg ikke rigtig forstand på. 😜

Tina Johansen:

Jeg syntes det lyder som en rigtig god ide med en lukket gruppe, hvor vi kan tale om og dele vores oplevelser og bekymringer og ideer i denne mærkelige tid🌸🏵

Connie Mariager:

Hvor er det da bare en fin ide. Elsker idéen om en lukket gruppe, hvor det vil være trygt at udtrykke sin glæde, sin angst og ikke mindst, hvordan vi hver især klarer os og finder nye måder at leve på – måske kan vi ligefrem være en inspiration for hinanden – det tror jeg på. Super god idé – jeg er gerne med.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises