Former er naturlige. Former er, hvad der gør en kvinde smuk og attraktiv. Vi elsker former og at fremhæve det her og på shoppen. Selvom vi ikke bryder os om begreberne ”tøj til store kvinder” eller ”plus size tøj til kvinder”, ødelægger det nu ikke vores syn på tøjet, som er helt fantastisk, fordi det netop rummer kvinders bedste træk: Formerne.

 

Nok er vi i vesten meget fokuserede på små størrelser og så få former som muligt. Men kigger vi i en anden og mere sydlandsk retning, bliver former i højere grad omfavnet og forbundet med den kvindelige krop.

 

Plus size tøj til kvinder skal derfor også bare omfavnes!

 

Plus size tøj rummer kvindekroppen

 

Det gør det, fordi det ikke bare er større størrelser, men fordi der er et større fokus på en anderledes og mere unik pasform. Der er taget højde for, at hofterne fylder lidt mere, at barmen er fyldig, og at der er nogle gode lår, der skal være plads til.

 

Det er tøj, hvor formerne får plads og bliver fremhævet. Det er tøj, hvor du kan lege med dit udtryk og fremhæve de bedste kvaliteter ved din krop og den måde, den former sig på.

 

Det ser du også tydeligt i vores sortiment, hvor der hverken er sparet på farverne, detaljerne eller snittet. Du kan shine og vise dig frem, helt som du er. Det kan vi godt lide, da det er ”tøj til store kvinder”, som er flatterende for din krop. Det er jo i virkeligheden også det, der er vigtigt!

 

Vis dig moderigtigt frem

 

Alle kvinder fortjener at komme frem i lyset og stråle, som de store stjerner, de er. Tøj er et rigtig godt middel til dette, da det fremhæver, hvem du er. Så lad dig endeligt ikke gå på af, at tøj til kvinder med kvindelige former kaldes for ”tøj til store kvinder” eller ”plus size tøj til kvinder”. For det er i bund og grund blot tøj lavet med plads til former, som mange kvinder naturligt er disponible for at have og få et tidspunkt i livet.

 

Så lad os omfavne formerne og være glade for, hvordan vi ser ud! For med det helt rette tøj og pasform (som hos alle andre kvinder), kan du gå glad og tilpas ud af døren hver dag.

 

 

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises