Zhenzi er et mærke, vi ikke kan overse. For mange kvinder med former er det et mærke, der er en af de helt store favoritter. Det er der heller ikke noget at sige til, da det skinner tydeligt igennem, at der er lagt et stort fokus på at skabe komfortabelt og moderigtigt tøj til kvinder med kurver. Vil du gerne vide mere om mærket? Så lad os dykke ned i det.

 

Zhenzi – designet af kvinder med kurver

 

Der er mange brands derude, der gerne vil klæde kvinder med former på. Men det er langt fra dem alle, hvor designerne har en indgående forståelse for, hvad det vil sige at være en kvinde med større hofter og en fyldigere barm, end hvad modebladene dikterer.

 

Det gør Zhenzi. For designerne er nemlig selv kvinder, der bruger tøj med mere plads og en anderledes pasform, fordi de selv har former. De ved derfor også, at det ikke kun handler om, at tøjet skal være komfortabelt. Det skal også være moderigtigt og se godt ud, uanset om det er en størrelse 42 eller 58.

 

Det er vi vilde med!

 

Brug Zhenzi størrelsesguide til at finde den rigtige størrelse

 

For os er det meget vigtigt, at det er nemt for dig og andre dejlige kurvede kvinder at købe tøj online. Zhenzi gør det ret nemt, da de er meget specifikke omkring størrelser og pasform. Af den grund kan du under varerne fra Zhenzi altid se en størrelsesguide, som du kan bruge til at finde den helt rette størrelse.

 

For alt efter dine former kan det godt variere fra brand til brand eller del til del, hvilken størrelse du skal gå efter.

 

Husk også at lægge mærke til, at deres størrelser også kategoriseres som XS-XXL. Er du i tvivl om, hvad det svarer til, kan du altid lade dig vejlede af størrelsesguiden under hvert produkt.

 

Skal det være farverigt, afdæmpet eller stilet?

 

Der er til hele paletten med Zhenzi. Om du mangler en lækker bluse til festen lørdag aften, den varme og smarte jakke til efteråret eller de tætsiddende jeans til hverdagen, kan du finde det med Zhenzi.

 

Farver og mønstre er især, hvad der er lagt vægt på. Det giver en god dynamik og et smukt fokus på formerne. Det er så at sige ren forkælelse for formerne. Du fortjener det bedste – og det er gode muligheder for at få med Zhenzi.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises