Plus size kvinder har mange muligheder, når det kommer til valg af jakker og frakker. Her er nogle forskellige typer af jakker og frakker, der kan være gode valg:

Trenchcoats

Den populære trenchcoat er en god mulighed for plus size kvinder, da den har en slankende effekt og kan bruges til både formelle og uformelle lejligheder.

A-line frakker

Frakken der er A-formet silhuet, skaber en flatterende, slankende effekt og kan skjule eventuelle problemområder. Disse frakker er også alsidige og kan bæres til både formelle og uformelle lejligheder.

Parkaer

Lange, fyldige jakker, der er foret med pels eller et andet isolerende materiale kaldes ofte for parkaer. Disse jakker er kendt for deres varme og er gode til ekstremt kolde temperaturer. Parkaer kan også være en god mulighed for plus size kvinder, da de kan skjule eventuelle problemområder og skabe en slankende effekt. Alternativet til en parka kan være en softshelljakke.

Pea coats

Pea coats er korte frakker med en dobbeltradet front og store knapper. Disse frakker er klassiske og tidløse, og kan være en god mulighed for plus size kvinder, da de skaber en slankende effekt og passer til de fleste outfits.

Bomberjakker

Bomberjakker er korte jakker, der er inspireret af militæret og har en tæt pasform og elastiske manchetter og talje. Disse jakker kan være en god mulighed for plus size kvinder, da de skaber en slankende effekt og kan bæres til både formelle og uformelle lejligheder.

 

Uanset hvilken type jakke eller frakke du vælger, er det vigtigt at vælge en jakke, der passer godt til din krop og giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Det er også vigtigt at overveje, hvor længe du vil bruge jakken, og om den vil være egnet til dine behov.

 

Hvad er forskellen på en trenchcoat og en overgangsjakke?

En trenchcoat og en overgangsjakke er to forskellige typer jakker med forskellige funktioner og stilarter.

En trenchcoat er en lang, let til medium tung jakke, der typisk er lavet af vandafvisende stof og har en dobbeltradet front, en bred reverskrave og et bælte i taljen. Trenchcoats er stilfulde og alsidige jakker, der typisk er lavet af uld eller en anden varm materiale. Disse jakker er ofte knælange og har en bælte, der kan bruges til at cinche taljen og holde på varmen. Den har også ofte detaljer som skulderlapper, lommer og manchetter på ærmerne. Trenchcoaten er oprindeligt designet som en militær jakke, men er i dag en populær og stilfuld jakke til brug i foråret og efteråret.

En overgangsjakke er en let jakke, der er designet til at bæres i overgangsperioderne mellem sæsonerne. Den er typisk lavet af et lettere materiale end en vinterjakke og har ofte en mere afslappet stil. Overgangsjakker kan være lavet af stof, nylon, bomuld eller læder og kan have forskellige funktioner som hætter, lynlåse eller knapper.

Således er forskellen mellem en trenchcoat og en overgangsjakke primært i deres stil og funktion. Trenchcoaten er mere formel, mens en overgangsjakke er mere alsidig. Begge jakker kan dog bæres i overgangsperioderne mellem sæsonerne.

 

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises