Hvad er mere livsbekræftende end følelsen af frihed? Og hvordan kan din tøjstil matche din personlighed og dine indre følelser? Hvilken stilart forbinder du mest med en fri og individuel stil? Det første jeg tænker på er Boheme. Og netop Boheme har mange lækre designs, som du vil elske.

 

Hvor kommer Bohemestilen fra?

Boheme-stilen har sin oprindelse i den bohemiske livsstil, der opstod blandt kunstnere, forfattere og intellektuelle i midten af det 19. århundrede i Europa.

Navnet "boheme" stammer oprindeligt fra det franske ord "bohémien", som var betegnelsen for roma-folkene, der blev anset for at leve et frit og uafhængigt liv.

 

Boheme-bevægelsen voksede frem som en reaktion på det borgerlige samfund og de etablerede normer og værdier i samfundet. Bohemerne ønskede at leve frit og uafhængigt af samfundets forventninger og skabte deres egne subkulturer med egne normer og værdier.

Boheme-stilen blev også påvirket af den hippiebevægelse, der opstod i 1960'erne i USA, og som også havde fokus på frihed, individualitet og en bæredygtig livsstil.

I dag er boheme-stilen en populær tøjstil, der stadig afspejler den kreative og eksotiske livsstil, som oprindeligt inspirerede den.

 

Hvad er kendetegnene ved Bohemestilen?

Boheme-stilen er en afslappet og legesyg tøjstil, der er inspireret af den kreative, bohemiske livsstil. Stilen fokuserer på løse, flydende silhuetter og bløde stoffer, der giver en følelse af frihed og bevægelse.

Typiske elementer i boheme-stilen inkluderer lange, løse kjoler, vidde bukser, tørklæder og bånd, broderede detaljer, mønstrede stoffer og fringedetaljer. Stilen kan også omfatte store, statement smykker, bælter eller hårtilbehør.

Farverne i boheme-stilen er ofte jordnære og varme, såsom beige, brunt, rust og rødt, men der kan også være mere livlige farver og mønstre i spil.

 

Boheme-stilen er også kendt for at have en bæredygtig og økologisk tilgang til mode, og mange tilhængere af stilen vælger at købe secondhand eller vintage-tøj eller tøj, der er fremstillet af økologiske materialer.

Alt i alt er boheme-stilen en afslappet og eksotisk tøjstil, der er populær blandt de, der ønsker at udtrykke deres individualitet og kreativitet.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så ved du godt hvor du skal kigge hen nu. Find et sæt bohemetøj her.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises