Nærhed:

Jeg, Sara, er lige her! Ring, skriv eller chat med mig. Stil spørgsmål, kom med ideer. Jeg har startet Happy Eve, ikke kun for at sælge tøj, men for at være her for mine kunder, for at vejlede og hjælpe så godt som jeg kan. Og derfor er nærheden til mine kunder så vigtig. 

Tryghed:

Online shopping kan godt være skræmmende. Det er en enormt tillid du viser en person når du handler online ved dem. Hvad med mine betalingsoplysninger, bliver pakken nu sendt, hvad hvis jeg skal returnere? 

Jeg vil gerne at du føle dig tryg ved at handle ved Happy Eve. Jeg har nogen klare handelsbetingelser, betaling foregår via en betalingsserver med 3D secure. Returnering er tydelig forklaret. Og jeg kan altid kontaktes. 

Jeg håber du føler dig tryg, og endelig sige til hvis der er mere jeg kan gøre for at skabe tryghed ved dig som forbruger!

Kvalitet og Slow fashion:

På Happy Eve er fokus på miljøet, på kvaliteten, på fremtiden. Og ikke på prisen.

Jeg ønsker at sælge tøj med god samvittighed. Og jeg ønsker at mine kunder kan købe tøj med god samvittighed.

Jeg ønsker at støtte op om de producenter der vælger ikke at bukke under presset for at levere modetøj hurtig og til bekostning af både miljøet, kvalitet og arbejdsvilkårene.  

Happy Eve støtter op om Slow fashion, der handler om udvikling af kvalitetstøj med et lang levetid.

Derfor vælger jeg mærker og leverandør ud fra deres værdier, deres processer, samt kvalitet på deres varer. 

Ved Happy Eve ønsker jeg ikke at støtte op om virksomheder der overproducerer fast fashion. 

At jeg ikke forhandler billiger mærker er noget jeg ofte bliver kritiseret for. Men det er et valg baseret på mine værdier.