Denne vinter vil du se fantastisk ud i den dybrøde/burgundy farve, som et glas rødvin i stearinlysets skær! Uanset om du er på udkig efter en kjole til en kommende julefrokost eller til at bære på juledag, er der masser af muligheder at vælge imellem. Vi har samlet et par looks, der vil få dig til at skille dig ud til enhver begivenhed og sørge for, at du føler dig smuk og stærk i tøj, der komplimenterer din form.

 

Plus Size Kjoler til kvinder med kurver

At finde farvet tøj i store størrelser kan være en udfordring - men det behøver det ikke at være! Du kan finde fantastiske kjoler i din størrelse, der komplementerer dine kurver uanset til hvilken lejlighed der er tale om.

Denne smukke midi-kjole fra No. 1 by Ox fås f.eks. op til størrelse 56 og er ganske enkel med en simpel V-neck.

 

Bourgognefarvede outfits til enhver lejlighed

Vær ikke bange for at blande bordeauxrødt med andre dele af din garderobe også! En enkel, men elegant måde at tilføje denne dristige farve på er med tilbehør som smykker, tørklæder, hatte eller sko. Hvis du vil gå all out, kan du prøve at kombinere en af disse statementstykker som f.eks. en sort bolero og en rød nederdel i lammeskind med en neutral top. Eller hvis du føler dig vovet, kan du prøve at blande flere røde nuancer sammen - tænk på dyb bordeauxrød kombineret med lysere nuancer af pink eller tranebær. 

                                                                                                         

Pift dit julelook op

Julen er lige rundt om hjørnet, så hvorfor ikke komme i stemning ved at bære noget festligt rødt? Uanset om det er en sweaterkjole med lange ærmer eller en flydende kjole med pailletter, er der masser af muligheder, når det kommer til at klæde sig på til højtiden. Du kan også vælge noget mere afslappet som jeans kombineret med en grov strikket sweater i rødbrune nuancer - perfekt til at holde varmen og stadig se smart ud! 

 

Dybt vinrøde og bourgognefarvede kjoler er den perfekte måde at skille sig ud på i denne vintersæson. Der er masser af muligheder, lige fra plus size-outfits til formelle aftenkjoler, så du kan se fantastisk ud, uanset hvilken lejlighed der er tale om! Så vær ikke bange for at omfavne dine kurver og vise dem frem i tøj, der virkelig afspejler, hvem du er - for intet ser bedre ud end selvtillid!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises