Jeg elsker kjoler! Så meget, at der er flere, der har forslået at jeg skal skifte butiksnavn til Happy Eve Kjoler:-)

Jeg har altid elsket kjoler. Og nederdele. Der er bare noget ved det, der får mig til at føle mig smuk, feminin, blød og romantisk. Forstå mig ret, jeg elsker også et par lækre bukser. Men kjoler gør mig blød i knæene!

Derfor er jeg så glad for at kjoler er blevet så moderne igen. Og ikke bare kjoler, nej! Lange kjoler. Korte kjoler.  Blomstret kjoler. Farvede kjoler. Ensfarvede kjoler. Kjoler med flæser. Kjoler med glimmer og mesh. Kjoler med blonder. Løstsiddende. Tætsiddende. Ja, enhver kjole du kan drømme om!

Denne overflod af kjoler fik mig til at tænke på, hvornår kjoler mon sidst har været så populære som de er i øjeblikket. Og, ved i hvad, jeg kan ikke huske det! 46 år er jeg, og jeg ved, at i de år har kjoler ofte været populære. Mange festkjole har jeg ejet. Mange smukke nederdele. Og mon der ikke altid har hængt kjoler i skabet. Men at kjolemoden og udbredelsen af kjoler, også til hverdag og arbejde, er blevet så overvældende, det synes jeg ikke, jeg har oplevet før.

Derfor ber jeg om lidt hjælp her! Hvordan husker du det? Kan du huske et tidspunkt hvor kjoler var ved at overtage modeverdenen? Og hvornår var det?

Håber at høre fra mange af jer!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises