Blomster, prikker, striber og farver!

Årets sommerkollektion er fabelagtig i sin dristighed. Der er noget til alle sanser. Skarpe farve og store blomster, gerne sammen. Prikker på bukser, striber på bluser. Lige som vi altid har ønsket, ikke?

”Hvorfor altid sort og kedelig?”
”Giv os mere farve!”

Nu har vi fået det:-)

Men hvad så, tør du gå i det?

Personligt synes jeg at det er så flot! Sættet fra Gozzip med sort prikket leggings, grøn t-shirt og blomstret kimono er super skønt! Og jeg føler mig flot i den. Dog tror jeg ikke, at jeg selv vil have tænkt mig at sætte det tre stykker sammen.

Hvorfor ikke? Fordi jeg er så tryg i mine rutiner med sort eller ensfarvet. Det har jeg brugt i mange år. Nok mest fordi sort jo er slankende, ikke. Og det skjuler mine kurver. Plus, klædt i sort er jeg sikker på at ingen bemærker mig.

Stop! Det er præcis det jeg ikke ønsker mere. Ja, jeg har været en tyk pige hele mit liv. Men for et år siden valgte jeg at ændre min indstilling omkring min krop. Jeg valgte at blive glad for den, og at elske mig selv. Og jeg valgte at fra nu af, vil jeg gå i det tøj, der gøre mig glad. Jeg vil ses, og jeg vil være ligeglad med hvad andre synes.

Så nu vil jeg kaste mig over alt det flotte tøj, jeg har fået hjem, og mix og match det vildeste jeg kan!

Har I forslag til sammensætninger?

Giv kommentar

Alle kommentarer er blevet gennemset inden offenliggørelse