Black November her ved Happy Eve!

November 2021 kommer til at være en fest😁 

Masser af gode tilbud, konkurrencer og Ja tak Livesalg!

I løbet af November regner jeg med at der vil komme flere forskellige uge og dagstilbud.

Der afholdes Ja tak lagersalg i samarbejde med flere af mine leverandører. 

Og i skal forkæles med nogle skønne konkurrencer😁💖

For at følge med i de forskellige begivenheder, vil jeg anbefale at du skriver dig op til mit nyhedsbrev, samt følger Happy Eve på Facebook. Jeg vil nemlig løbende fortælle om hvad der sker på disse to platforme😃

Facebook kan du følge her.

Nyhedsbrevet kan du skrive dig op til i bunden af siden👇

Black Friday opstod i sin tid som en mulighed for at butikkerne kunne ryde op i deres lager, før årets afslutning, og for at få plads til alle de skønne nyheder det nye år kommer med!

Og det er vigtig for mig at fortælle at jeg omfavner denne oprindelig Black Friday / Black November filosofi. Der vil ikke komme nyheder på udsalg, og der kommer ikke en "Spar 20% på hele butikken" udsalg. 

Til gengæld vil de varer der kommer på tilbud være nedsat med 30% - 75%!

HUSK også at jeg har 2 ugers prisgaranti😃

Glæder mig til en festlig November sammen med verdens bedste kunder😍💖

Sara

Giv kommentar

Alle kommentarer er blevet gennemset inden offenliggørelse